top of page

Elk levensverhaal is het waard

Levensverhalen op video vastgelegd Om oude herinneringen niet verloren te laten gaan. Uw dierbare herinneringen in een video document vereeuwigd voor het nageslacht. Omdat elk levensverhaal het waard is om verteld te worden en een inspiratie kan zijn voor de volgende generatie.

Laat herinneringen niet verloren gaan.

‘Nooit gedacht dat mijn levensverhaal interessant kon zijn voor anderen’

Uw levensverhaal kan een inspiratie zijn voor anderen. Daar hebt uzelf vaak geen idee van. U leeft uw leven, maakt keuzes, gewoon omdat u bent wie uw bent. Voor uzelf is dat vaak niks bijzonders. Met alle keuzes die u maakt in uw leven, bewandelt u een bepaald levenspad waar vele anderen weer iets uit kunnen leren. Alleen daarom al kan het zinnig zijn om uw levensverhaal vast te leggen. In elk levensverhaal zit ‘een bijzondere boodschap’ verborgen. Die ik als Feelgood Videomaker er probeer uit te lichten.

Elk levensverhaal is het waard om verteld te worden. Weet u al wat uw levensverhaal is? U kunt al een video registratie laten maken vanaf 195,- euro exclusief voorrijkosten. Puur en alleen de opname zonder montage. Wilt u een gemonteerd document dan zijn de kosten al vanaf 495,- euro

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page